Вимкнути форму бронювання для гостей

Коли опцію увімкнено, календар бачать усі, а форма бронювання вимкнена для гостей, які не ввійшли в обліковий запис.

Увімкнення

Позначте Приховати форму для незареєстрованих користувачів у настройках.

Увійдіть з тестовим обліковим записом, щоб переконатися, що форма відкривається для клієнтів.

Востаннє змінено: 25.10.2026