Wyłącz formularz rezerwacji dla gości

Gdy opcja jest włączona, kalendarz widzą wszyscy, a formularz rezerwacji jest wyłączony dla gości niezalogowanych.

Włączenie

Zaznacz Ukryj formularz dla niezalogowanych użytkowników w ustawieniach.

Zaloguj się na konto testowe, aby sprawdzić, że formularz otwiera się dla klientów.

Ostatnia modyfikacja: 25.10.2026