Registrácia používateľov počas rezervácie

Keď je možnosť zapnutá, klient sa môže zaregistrovať počas rezervácie. Nabudúce je už prihlásený a údaje sú vyplnené.

Zapnutie

Označte Registrovať používateľov počas rezervácie v nastaveniach.

Prečo to pomáha

Zaregistrovaný klient vidí históriu rezervácií a môže používať funkcie, ktoré potrebujú účet, napríklad zostatok alebo vernostný program.

Naposledy upravené: 25.10.2026