Vypnúť rezervačný formulár pre hostí

Keď je možnosť zapnutá, kalendár vidí každý, ale rezervačný formulár je pre hostí bez prihlásenia vypnutý.

Zapnutie

Označte Skryť formulár pre neprihlásených používateľov v nastaveniach.

Prihláste sa testovacím účtom a overte, že sa formulár pre klientov otvorí.

Naposledy upravené: 25.10.2026